Тамара Георгиева се възмути от публикации за нея в жълтите

...
Тамара Георгиева се възмути от публикации за нея в жълтите
Коментари Харесай

Мис България 2017: Защо младите хора трябва да бъдат жертва на интриги и задкулисни игри?

Тамара Георгиева се възмути от изявления за нея в жълтите медии и заяви, че ще сезира способените органи, с цел да се отбрани от погрешните изказвания. 
Изборът на Тамара за носителка на купата "Мис България " 2017 година породи сериозна дискусия в обществото, а обществените мрежи се занимаваха обстойно и нашироко с чертите на лицето ѝ и по-конкретно с носа. Жени Калканджиева даже предложи на Георгиева да се подложи на промяна. Самата Тамара неведнъж е казвала, че всичко по нея е безусловно естествено и тя не възнамерява да се подлага на интервенции за разкрасяване, само че единствено преди се появи информация, че ще наруши това свое заричане. 
В профила си във Facebook тя написа: "Скъпи другари, обръщам се към вас с цялото си почитание, с цел да ви кажа да не вярвате на измислените и лъжливи изявления. Всички вие, които ме познавате, знаете че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата, аз нямам направени никакви интервенции,(да не приказваме за интервенции в региона на лицето), както настояват някои. Наистина не разбирам тази експанзия, ориентирана към мен. Защо младежите би трябвало да бъдат жертва на интриги и подмолни игри. Явяването ми в един конкурс за хубост, вместо да породи красиви и положителни страсти, той се трансформира в една грозна сцена на неистини и операции за мен ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР