Тамара Георгиева е последната Мис България, която се съгласи да

...
Тамара Георгиева е последната Мис България, която се съгласи да
Коментари Харесай

Ексклузивно в "ШОУ"! Мис България 2017 Тамара Георгиева проговори за скандала с короната и издаде тайни от личния си живот

Тамара Георгиева е последната Мис България, която се съгласи да се срещне с кореспондент на „ ШОУ “ и да разкрие цялата истина за себе си и купата. Всъщност Тамара се оказа много непретенциозно и лъчезарно момиче, с естествено държание, поддържана визия и облик, друг от нещата, които се изписаха за нея, написа " ШОУ ". Открай време девойките са упреквани в пазаруване на короната, само че този път жлъчните мнения са повече от крайни. Очевадно е задействана някаква акция срещу нея, която се разпростира с цялостна мощ. Трябва да си със мощна душeвност, че да можеш да издържиш на напрежението и непрекъснатите обиди от хора, които даже не те познават. Не знаят и по какъв начин изглеждаш, а са добили визия само от фотографията на фотограф, целяща да злепостави нашата миска. Тамара изля душата си в извънредно изявление за вестник „ ШОУ “, където намерено приказва за възможното пазаруване на короната, за пластичните интервенции, за по този начин разисквания й нос, за гаджето й, за жлъчните мнения и за идните планове.

Престъпление ли съм направила?! Обидите, които прочетох за себе си, бяха не малко. Изключително неприятно се почувствах, когато във вихъра на интригите замесваха освен мен, а и мои близки. Много ми е необичайно и не ми е понятно по какъв начин от една-две фотоси може да се реши що за човек си, какви качества притежаваш и по какъв начин в реалност изглеждаш. Аз не съм афектирана на хората - за метода, по-който бях показана от медиите, е обикновено те да реагират. Ще се постарая да покажа на какво съм способна и какви добродетели владея, да ме видят в същинската ми светлина и да ме опознаят при участия в дела, благотворителни мероприятия, изявленията. Не имам вяра да има човек, който през живота си да не е имал неприятни фотоси, такива, на които не наподобява добре и не се харесва, само че две фотоси не те построяват като персона и от тях не може да се вършат такива генерални заключения за някого. Питам: в случай че на мое място беше друго момиче, което да не е толкоз мощно, да няма тази поддръжка, да е с по-лабилна душeвност, да получава паник офанзиви и куп други неща, тогава някой замислял ли се е какво можеше да му причинят? А някой замислял ли се е и за това, че може би пък в действителност короната не е платена и всички тези думи, фотоси, колажи, съпоставения, жестоки обиди са огорчили на вятъра нечие семейство, близки, родственици, другари и най-много индивида, за който се отнасят?

- Правиш ми усещане на непретенциозно и възпитано момиче. Къде и какво си учила? Важен ли е интелектът за една Мис България?

- Разбира се, че интелектът е значим - освен за Мис България, би трябвало за всеки човек! Гордея се, че съм ученик на Националния образователен комплекс по просвета и Италианския колеж, а висшето си обучение приключих с отличен триумф в Художествената академия. Благодарна съм на фамилията си и най-много на моята майка, която ме е отгледала сама, в никакъв случай не ме е карала да се усещам лишена от каквото и да е, възпитала е добродетели у мен и ми е дала опция да се развия като порядъчен човек с ползи в региона на културата и изкуството.

- Ще представиш ли страната ни на конкурс в чужбина и какви очаквания таиш?

- Ще показва България на състезанието Miss Planet и се надявам на триумф! След „ Мис България” даже получих оферти за участия и в други интернационалните състезания. “Скандална” не е определение, което се отнася за мен, аз съм доста спокоен, спокоен и непретенциозен човек, щастлива съм и съм положителна.

- След цялата тази мръсотия, която се изля върху теб, съжаляваш ли, че се яви на състезанието?

- Не скърбя. Старая се да бъда над нещата, не съм си помисляла и даже за момент не ми е минавало през мозъка, че короната ми е подарък. Всички тези неща, които ми се случват, са едни невероятни уроци, които ме вършат още по-силна и ми дават упоритост, стимулират ме. Разграничавам помията от състезанието и се веселя на триумфите си!


- Разкажи ни малко и за твоя другар – от какъв брой време сте дружно, мислите ли за някакви по-сериозни крачки и той по какъв начин реагира на твоята популярност?

- Относно нещата, които се изписаха за моя другар, мога единствено да кажа, че не съм аз единственото момиче, спечелило конкурс, което да има човек до себе си. Това не значи по никакъв метод, че този човек има интервенция и принос за спечелването на короната. С него сме дружно от няколко години, той е доста друг и не обича обществените изяви, мощно има вяра в мен и ме поддържа във всяко начинание. Щастлива съм, че имам такива хора до себе си!

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР