Там се събират най-често особено тези, които работят в криминалния

...
Там се събират най-често особено тези, които работят в криминалния
Коментари Харесай

Бойко Борисов Най-Накрая Проговори За Скандала С Бенчо Бенчев! Няма Да Повярвате Какво Каза За Нинова!

Там се събират най-често изключително тези, които работят в престъпния бранш, агентура, с цел да научат какво става на улицата, с някого би трябвало да станат по-близки, да го вербуват и някъде там става разминаването. За страдание, ние не сме по-различни като страна от тези, които са в Европа, Америка, на всички места. Правилното решение е това, което госпожа Нинова излезе и разгласи - поемам виновност, омитам и го махам. Това е позитивно и оздравително, тъй като останалите стартират да си мислят, че в края на краищата рискът да ги заловен е огромен и като ги заловен ще последва нещо ", сподели Борисов.

Премиерът изрично отхвърли информацията, че следва промяна на вътрешния министър.

Още оня ден водачът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов изрази мнение, че в огромна партия " локалните организации постоянно могат да създадат някоя пакост ", какъвто е въпросът със зам.-председателя на общинския съвет в Бургас от Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев, който е разследван за връзки със посочения за уредник на незаконна група Димитър Желязков - Очите.

Представители на Българска социалистическа партия дадоха спорни сведения за финансовото въздействие на Бенчев в партията. Докато съгласно общинския консултант Чанко Мирчев той е давал десетки хиляди левове на партийната организация в Бургас, негови съпартийци, представители на централното управление на левицата нарекоха това " градски митове ".

Лидерът на ГЕРБ подсети още тогава, че в такива случай решението е " незабавно гоним, махаме и толкова " и добави: " Ако очаквате да атакува Нинова, няма да го направя ".

Самата Нинова се разграничи от Бенчев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР