Там прокуратурата ще му наложи 72-часов арест и ще му

...
Там прокуратурата ще му наложи 72-часов арест и ще му
Коментари Харесай

Чудовището Северин Кацна В България! Ето Какво Го Очаква

Там прокуратурата ще му наложи 72-часов арест и ще му повдигне публично две обвинявания - за обезчестяване и за ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод. Ще му смъкват и отпечатъци и ще му бъде конфискувана ДНК проба, която да се съпостави с генетичния материал, открит по натрупа на журналистката. В момента проверяващите разполагат с проба от панталоните на младежа от ромската махала, която изцяло съответствува с генетичния материал от тялото на младата жена.

" Групово дело " Охрана " е тази, която е виновна за конвоя и довеждането на всички екстрадирани от чужбина лица. В съответния случай чиновници на основната дирекция са командировани да изпълнят това свое обвързване ", разяснява по-рано през днешния ден пред публицисти министърът на правораздаването Цецка Цачева.

" Във всеки случай, в който партньорски правосъдни служби желаят от нас гаранция, съответно се ангажираме мястото, в което лицето ще бъде арестувано да дава отговор на условията ", добави тя.

Попитана ще бъде ли Красимиров в първокласни условия в ареста, Цецка Цачева разяснява:

" Не бих нарекла изискванията първокласни. Те извършват критериите. Напредъкът в частта за местата за изтърпяване на наказването " отнемане от независимост " е доста сериозен. Гарантираните 4 кв.м. повърхност, хигиеничен възел в помещението, както и другите условия, ще бъдат изпълнени ".

По думите й процедурата е общоприета, употребяват се гражданските полети, тъй като другояче е скъпо за страната. Попитана какъв брой ще коства екстрадицията на Северин Красимиров, министърът разяснява:

" Има план-сметки, само че няма да изпадам в такива детайлности ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР