Там, където пиарът е повече от работата, наследството е тежко.

...
Там, където пиарът е повече от работата, наследството е тежко.
Коментари Харесай

Радев за кокорчовците: Там, където пиарът е повече от работата, наследството е тежко


Там, където пиарът е повече от работата, наследството е тежко. Така беше и след Борисов, по този начин е и след Петков, разяснява нападките на Кирил Петков президентът Румен Радев.

„Определени кръгове нагнетяват неистини и напрежение против служебния кабинет още от първия му ден, преди да е оповестил някакви планове и действия“, добави той.

„ Там, където пиарът е бил повече от работата, наследството постоянно е тежко. Така беше след кабинета „ Борисов ”, по този начин е и след кабинета „ Петков ”, който самоуверено разгласи датата 30 август да се изкарат акт 16 при голяма несвършена работа, маса забележки, маса несвършени неща и всичкото това, аз ви убеждавам, че макар тежкото завещание, което се заварва, и писмено, и в техническо отношение, служебното държавно управление ще направи максимумът това да стане допустимо най-скоро, тъй като аз доста ясно съм декларирал от дълго време и мой, и на служебното държавно управление е приоритет диверсификацията. Ще стане, само че желае доста работа, с цел да се навакса пропуснатото“, е мнението на президента.

„Решаването на тези рецесии изисква точни оценки и решителни дейности и аз поздравявам виновните и своевременни дейности на държавното управление за обезпечаването на газ“.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР