Тълси Габард искаше да стане президент. Сега тя иска да

...
Тълси Габард искаше да стане президент. Сега тя иска да
Коментари Харесай

Бившият демократ, който привлече погледите на Тръмп и Робърт Ф. Кенеди-младши

Тълси Габард искаше да стане президент. Сега тя желае да стане вицепрезидент. И въпреки че това надали е извънредно, пътищата - множествено число - които тя обмисля да стигне до там, са.

Нито включва Демократическата партия, която Габард представляваше, до момента в който не я напусна през 2022 година Четири мандата някогашен член на Конгреса от Хавай в този момент получава внимание както от някогашния президент Доналд Тръмп, по този начин и билетите на самостоятелния претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши, споделиха двама източника, осведомени с разискванията на претендентите, пред NBC News.

Това е незабравим поврат за тогавашната прогресивна изгряваща звезда, която в границите на интервал от осем години мина от поддръжката на президентската акция на сенатора Бърни Сандърс през 2016 година до самата кандидатура за президентската номинация на Демократическата партия през 2020 година, като в последна сметка поддържа президента Джо Байдън, преди по-късно да гравитира вдясно и да стане постоянна конс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР