Тълпи от жадни за слънце британци задръстиха плажовете в страната

...
Тълпи от жадни за слънце британци задръстиха плажовете в страната
Коментари Харесай

И британците нехаят за Ковид-19

Тълпи от жадни за слънце британци задръстиха плажовете в страната на инат на предизвестията на управляващите, че пандемията от COVID-19 не е завършила, даже в противен случай. За паркиране на някои от плажовете в страната се чака повече от 40 минути.

Някои прекараха нощта в палатки, с цел да си запазят по-добро място на плажа в очакване на идващия безоблачен ден. Плажовете са толкоз цялостни, че е мъчно даже да бъде разпъната забрадка за един човек, камо ли чадър. Рекорден брой хора се бяха безусловно натъпкали по каменистите плажове в петък макар тоталната неспособност за съблюдаване на обществена отдалеченост. Очаква се множеството от плажуващите да останат по местата си целия уикенд поради нечуваните жеги в страната – петък бе най-горещият августовски ден в Обединеното кралство от 2003 година насам.

Хилядите хора по плажовете изправиха косите на английското държавно управление и на здравните управляващи, така съвсем никой от плажуващите не носи защитна маска. На апелите им да се съблюдават противоепидемичните ограничения рядко се обръща внимание, по тази причина управляващите започнаха друга мярка – приканват младите да се пазят, с цел да не заразят по-възрастни членове на своите фамилии.

Друг проблем на управляващите се оказаха стотиците хиляди тонове отпадък, с който осъмнаха плажуващите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР