Тълпи от хора започнаха да се събират в градовете около

...
Тълпи от хора започнаха да се събират в градовете около
Коментари Харесай

Тълпи от хора се събират около Зона 51, “за да видят извънземните”

Тълпи от хора започнаха да се събират в градовете към тайната военна база Зона 51 в пустинята Невада, съобщи Ройтерс. Причината – събитие във “Фейсбук”, което прикани “да се щурмува” базата, с цел да разберем истината за извънземните.
Въздушните сили на Съединени американски щати предизвестиха, че ще защитят " Зона 51 " с всички ограничения Във "Фейсбук " група се събраха близо 1 млн. души, а задачата им - да щурмуват секретната база
Събитието се появи преди време в обществените мрежи и бързо събра милиони почитатели, които се заричаха, че ще участват. От американските военновъздушни сили обявиха, че ще употребяват всички нужни ограничения, с цел да предпазят военната си база. По-късно уредникът на събитието изясни, че е пуснал събитието на смешка и не е очаквал подобен интерес, само че все пак то не беше свалено от обществената мрежа.

Снимка: Reuters

Обявеното щурмуване на Зона 51 е за днешната дата, като локалните поданици на дребните градчета към тайната военна база са обезпокоени от вероятността за стотиците непознати хора, които ще се появят денем.

Снимка: Reuters

Малкото пустинно градче Рейчъл към този момент посрещна тълпи от хора. От сутринта там се събират групи от хора, които разпъват палатки, паркират кемпери и се приготвят за “щурмуването”.

Снимка: Reuters

Военната база е обхваната в тайнственост от десетилетия, като това води до голям брой тайни теории за това какво се пази там. Според поддръжниците им американските военни са занесли останките от НЛО, аварирало край Розуел, Ню Мексико, точно там.
Арестуваха двама влогъри покрай Зона 51 Те били "въоръжени " с камери, преносими компютри и дрон, с цел да създадат фотоси на строго секретната военна база
През 2013 година американските Военновъздушни сили разсекретиха документи, съгласно които базата е употребена за създаване на строго секретни самолети.

Снимка: Reuters

Събитието, което не може да бъде спряно

След като основателят на “Да щурмуваме Зона 51” се разграничи от неговото всеобщо въздействие и обещанията за същински взлом, концепцията за първичното събиране се промени до фестивал на хора с идентични ползи.

Снимка: Reuters

Освен дребното градче Рейчъл, базовият лагер на уфолозите се намира в Хико. Там уредници са дали обещание да има музика, лекции на известни последователи на тайни теории. Местният магазин за дарове, свързани с НЛО и извънземни, са продали над 3200 билета досега.
От “Фейсбук ” изтриха събитието за Зона 51 без да желаят Нарушавало разпоредбите на обществената мрежа
“Това всичко е голям потрес за нашето малко градче. Ще бъде ужасно, доста съм развълнувана”, разяснява Линда Луни, притежател на магазинчето.

Местните управляващи също са готови – полицията е подготвена да се грижи за сигурността на гости и локални и приканват всеки, който е тръгнал към пустинята Невада, да носи със себе си задоволително храна и вода.

Снимка: Reuters

Междувременно към входовете към Зона 51 са струпани военни, които са подготвени да отвърнат на всеки опит за навлизане в базата.
Използвани материали: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР