Тълпи от фенове посрещнаха звездите от новия филм на Дани

...
Тълпи от фенове посрещнаха звездите от новия филм на Дани
Коментари Харесай

Ед Шийрън обра овациирте на лондонската премиера на "Вчера си е за вчера"

Тълпи от почитатели посрещнаха звездите от новия филм на Дани Бойл на премиерата на Вчера си е за през вчерашния ден на Leicester Square в Лондон. Ед Шийрън, Лили Джеймс, Кейт Маккинън, Джоел Фрай и изгряващият артист в основната роля във кино лентата Химеш Пател се причислиха към режисьора Дани Бойл и сценариста Ричард Къртис в типичната, като че ли излязла от ария на Бийтълс, дъждовна вечер.

Вчера си е за през вчерашния ден, който беше показан първо на фестивала Трайбека, излиза в кината в България на 5 юли. На премиерата в Лондон Ед Шийрън обра овациите на тълпите почитатели, събрали се пред кино Одеон на Leicester Square. Шийрън, за който ролята във Вчера си е за през вчерашния ден е най-голямата в актьорската му кариера до момента, получи и големи похвали от сътрудниците си в продукцията.

Суперзвездата показа с публиката, че се е почувствал доста поласкан от обстоятелството, че сюжетът е частично повлиян и от моменти от неговия живот и феноменалния му креативен триумф. Кейт Маккинън го дефинира като доста непретенциозен и страховит артист, а Дани Бойл добави, че Шийрън е доста великодушен. За изгряващата звезда Химеш Пател Дани Бойл показа, че се е справил ужасно с песните на Бийтълс.

„ Направи акустична версия на Back in the U.S.S.R. и аз се разтанцувах в залата за прослушвания, което не е типчно за един режисьор. “ Бойл добави още, че е типично за Бийтълс да одобрят филм, в който са изцяло заличени от историята на света.

Сценаристът Ричард Къртис също показа персоналната си история с най-великата група на всички времена. Авторът на Четири сватби и едно заравяне и Наистина обич описа по какъв начин като дете се е престорил на болен, с цел да си остане у дома и да слуша първото лъчение на The White Album по BBC. Филмът би бил неосъществим и без благословията на членовете на бандата сър Пол Маккартни и Ринго Стар, както и на наследниците на Джон Ленън и Джордж Харисън. За кино лентата Химеш Пател записва нови версии на златни шлагери на легандарната група като Yesterday, In My Life, The Long and Winding Road, Penny Lane, Eleanor Rigby, Strawberry Fields Forever, Here Comes the Sun, While My Guitar Gently Weeps, Hey Jude, Help!, All You Need Is Love. Във Вчера си е за през вчерашния ден Джак Малик (Химеш Пател) е музикант и създател на песни в малко британско крайморско градче. Единствената му опора в несполучливата му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След чудноват случай с рейс по време на световно прекъсване на тока той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс.

Джак бързо се трансформира в суперзвезда, изпълнявайки частите на най-великата група на всички времена пред аудитория, която ги чува за първи път. Не и без помощта на невъзмутимата агентка с желязна маркетинг тактика Дебра (носителката на премия „ Еми “ Кейт Маккинън), обаче. Но със славата идват и проблемите. Ще загуби ли Джак единствения човек, който постоянно е вярвал в него, Ели? И какво ще му коства, с цел да осъзнае, че единственото, от което в действителност се нуждаем, е обич? Съществена част от историята на кино лентата е поверена на международната суперзвезда Ед Шийрън, който влиза в ролята на самия себе си.

Той е индивидът, който подава ръка на Джак и го извежда на международната сцена. Интересен факт е, че ролята в началото е препоръчана на Крис Мартин от Coldplay, който отхвърля. Което се оказва добре пристигнало, тъй като Вчера си е за през вчерашния ден ненапълно разказва пътя на самия Шийрън към славата. Вчера си е за през вчерашния ден е продуциран от Тим Бивън и Ерик Фелнър (Клетниците, Най-мрачният час, поредицата за Бриджит Джоунс), наедно с Мат Уилкинсън (Kaleidoscope) и Бърни Белю (Стив Джобс).

Сред продуцентите са Ричард Къртис и Дани Бойл, а Ник Ейнджъл и Лий Брейзър са изпълнителни продуценти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР