Тълпа от фенове се събра на открито в центъра на

...
Тълпа от фенове се събра на открито в центъра на
Коментари Харесай

Легендарен австралийски ТВ сериал слезе от екран след 37 години

Тълпа от почитатели се събра навън в центъра на Мелбърн, с цел да наблюдава дружно финала на именития австралийски ефирен сериал " Съседи “, предаван в продължение на 37 години, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Влажното зимно време в града не попречи на феновете на поредицата.

Марго Роби, Кайли Миноуг, Джейсън Донован, Натали Имбрулия и Холи Валънс са измежду известните персони, които се завърнаха на измислената улица “Рамзи ”, с цел да се сбогуват със сапунената опера, чието деяние се развиваше в Мелбърн. Сериалът даде старт на кариерите им в киното и в музиката.

Роби, Имбрулия и Валънс участваха отдалечено посредством видеовръзка.

Някои от известните артисти, появявали се в " Съседи " от началото на сериала през 1985 година, само че не взели участие в 90-минутния край, са носителят на премия " Оскар " Ръсел Кроу и братята Хемсуърт - Крис, Люк и Лиъм.

Продукцията беше огромен шлагер в Австралия преди време, само че пожъна още по-голям триумф във Англия, въпреки че стана жертва на намаляващите рейтинги.

Рия Пател, която е обожател на " Съседи ”, дойде два часа преди началото на излъчването на голям екран на мелбърнски площад, с цел да си обезпечи място на първия ред. Тя не се изплаши от преваляванията и температура от 9 градуса по Целзий.

Над 100 правилни фенове участваха, като доста от тях се бяха увили в одеяла.

Пател стартира да гледа " Съседи “, откакто се реалокира в Мелбърн от Индия през 2018 г.  Тя споделя, че ще й липсват приключенията на съседите от улица “Рамзи ”.

“Със сигурност не знам какво ще върша в 18:30 часа. Просто ще бъде автоматизирано да отида пред тв приемника,`` сподели Пател.

През март шоуто разгласи, че слиза от дребния екран, откакто бе преустановен контракт с сътрудниците на сериала във Англия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР