Талоните в моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор предизвикаха

...
Талоните в моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор предизвикаха
Коментари Харесай

Талони за милиони от Спорт Тото

Талоните в моментните лотарийни игри на Български състезателен тотализатор провокираха същинска еуфория в цялата страна през месец май. Много късметлии от разнообразни елементи на България се заредиха с оптимизъм за бъдещето и сбъдване на безчет фантазии с облаги до 50 000 лв. . Ще зарадваме феновете на моментните лотарийни игри , на които занапред шансът следва да им се усмихне, със следната информация: в талоните не престават да са заредени крупни суми за 50 000, 100 000, 150 000, 200 000, 250 000, 300 000, 500 000, 700 000 и 1 000 000 лв. . Изключителната периодичност на облагите дава обилие от шансове за всеки, който се забавлява, като търка талони в търсене на рекордни облаги. Моментните лотарийни игра са разполагаем в тото пунктовете и в комерсиалната мрежа на сътрудниците на тотализатора, обозначена със стикер Спорт Тото. Перспективите пред шанса са големи, а метода за присъединяване извънредно наличен.

Не бива да бъдат подценявани и облагите заредени в числовите игри, които ще бъдат изтеглени в четвъртък на 4-ти май. В играта " 6 от 49 " , която е любимец на генерации участници, предстоящият джакпот е 3 600 000 лв.. Шест познати цифри са изцяло задоволителни да бъде извоювана тази многомилионна сума. Участие в играта " Тото 2 - Зодиак " е съвършена опция за замогване с най-малък залог от 80 стотинки и облаги до 3 000 000 лв. . Поредният късмет някой да грабне джакпота от играта " 6 от 42 " също не е за пропускане. В 45-ти тираж ще бъде изтеглена печеливша композиция, която би могла да зарадва късметлия с атрактивната сума от 540 000 лв..

Всеки може самичък да избере по какъв начин да аранжира своя неповторим букет от солидни благоприятни условия за облаги. Той ще бъде извънредно обилен, когато съдържа композиция от квитанции за числовите и талони от моментните лотарийни игри. Джакпотите в числовите игри се чака да доближат общо галактическата сума от 7 380 000 лв. , което прави решението за присъединяване извънредно разумно.

Мечтите за големи облаги имат доста качества, само че най-хубавото измежду тях е, че постоянно се сбъдват.

Не пропускайте да добавяте точки в картата за преданост, с цел да имате шанса да бъдете един от 63-та печеливши от акцията " 63 години Тото Мания " , отдадена на 63 години Спорт Тото.

Актуални вести за игри и акции може да намерите в уеб страницата www.toto.bg, както и във ФБ страницата ни и обществените мрежи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР