Талонът с 10 билета може да се използва от няколко

...
Талонът с 10 билета може да се използва от няколко
Коментари Харесай

Талонът от 10 билета важи за няколко пътници в градския транспорт

Талонът с 10 билета може да се употребява от няколко пасажери в градския превоз, сподели изпълнителният шеф на Центъра за градска подвижност Христиан Петров по Българска национална телевизия.

Той разясни, че от предходната година до момента има продадени над 56 000 талона с 10 билета.

" Ние позволихме на пасажерите да употребяват тези талони, без да покажат и последния, който да е наложителен при инспекция. За предходната година нямаме нито един публикуван акт, нито един санкциониран пасажер, по тази причина, че не е посочил финален ваучър или че са били двама в транспортното средство, а са употребили един ваучър с 10 пътувания за 2-ма или 3-ма пасажера “, разясни изпълнителният шеф на ЦГМ.

" Тази смяна я направихме, с цел да улесним пасажерите, тъй като за нас най-важното е пасажерите да са постоянни и да имат годен пътен документ “, добави Христиан Петров. Според него по този метод в действителност ще се избегнат и случаите, когато пасажерът си е изгубил последния ваучър или той се е изтрил и се получават конфузни обстановки, които не са в интерес нито на контрольорите, нито на пасажерите.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР