Талисманът на първите зимни олимпийски игри в Китай ще бъде

...
Талисманът на първите зимни олимпийски игри в Китай ще бъде
Коментари Харесай

Талисманът за зимните игри през 2022 г. ще бъде представен през втората половина на 2019 г.

Талисманът на първите зимни олимпийски игри в Китай ще бъде разгласен през втората половина на 2019 година, обявиха от Пекинския учредителен комитет.

През август 2018 година стартира интернационален конкурс за дизайн на талисмана на олимпийските и параолимпийски игри през 2022 година, предава Радио " Китай ".

От общо 5 816-те кандидатури при започване на годината бяха утвърдени 10. „ Ние ще изберем окончателния дизайн на талисмана и ще го представим през втората половина на годината след процедурите по регистрация на марката и отбраната на интелектуалната благосъстоятелност ", зави заместник-секретарят на Пекинския учредителен комитет Сю Джъдзюн.

В четвъртък стартира отброяването на 1000-та дни до началото на Зимните олимпийски игри в Пекин през 2022г. Всички уреди са в развой на създаване или превръщане и работата върви по проект. Високоскоростната жп линия, която ще свързва градовете-домакини Пекин и Джандзякоу ще бъде пусната тази година. От февруари 2020 година до първата половина на 2012 година са планувани 15 тестови мероприятия за Олимпийските игри, като първото от тях е Световното състезание по ски алпийски дисциплини.

Организационния комитет е подписал контракти с осем публични колегата и четири спонсора, а програмата за набиране на доброволци ще бъде оповестена през декември тази година, обявиха още от организационния комитет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР