Талибанските управляващи в Афганистан арестуваха десетки жени в очевидно потискане

...
Талибанските управляващи в Афганистан арестуваха десетки жени в очевидно потискане
Коментари Харесай

Талибаните задържаха десетки жени в Афганистан за нарушаване на правилата за носене на хиджаб с „моделиране“

Талибанските ръководещи в Афганистан арестуваха десетки дами в явно угнетяване на хипотетични нарушавания на прецизния дрескод на групата. Десетки дами и девойки бяха арестувани за малко предходната седмица в Кабул, сподели почитан представител на талибаните пред CBS News в понеделник, потвърждавайки това, което наподобява е нова тактичност в напъните на групата да ограничи правата на дамите.

Арестите от полицията на морала на талибаните се случи в продължение на няколко дни и за първи път излезе нескрито посредством видеоклипове и фотоси, оповестени в обществените медии. Талибаните потвърдиха арестите, откакто фотоси и видеоклипове демонстрираха дами, натоварени на гърба на полицейски пикапи в столицата.

Говорител на Министерството на порока и добродетелта на талибаните, което постанова своето сурово пояснение на исляма както върху мъжете, по този начин и върху дамите, сподели пред CBS News, че всички дами са били освободени под гаранция след няколко часа или предадени на съда управляващи за допълнител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР