Талибаните забраняват музиката на обществени места в Афганистан, защото това

...
Талибаните забраняват музиката на обществени места в Афганистан, защото това
Коментари Харесай

Музиката вече е забранена в Афганистан

Талибаните не разрешават музиката на публични места в Афганистан, тъй като това опонира на главните правила на исляма. Това заяви в изявление за " Ню Йорк Таймс " формалният представител на групата Забихула Муджахид.

„ Музиката е неразрешена в исляма “, изясни той и изрази вяра, че на талибаните няма да се наложи да упражняват напън, с цел да убедят популацията да не прави такива неща.
 Талибани са пребили кореспондент и ефирен оператор в Кабул Талибани са пребили кореспондент и ефирен оператор в Кабул
Репортерът на афганистанската телевизия TOLOnews Зияр Яад и операторът му са били пребити от талибаните в покрайнините на Кабул, до момента в който...

На въпроса за бъдещето на правата на дамите в афганистанското общество Муджахид съобщи, че в дълготраен проект те ще могат да се върнат към ежедневните си действия.

Действащият представител на групата увери, че афганистанците, които се пробват да изоставен страната с паспорти и визи, ще могат свободно да влизат на летището.

Той също по този начин подсигурява сигурността на всички преводачи и други, които преди този момент са били наети от американската войска, отбелязвайки, че талибаните са разочаровани от напъните на Съединени американски щати да изтеглят афганистанските жители.

„ Те не би трябвало да се намесват в делата на страната ни и да ни лишават от човешки запаси: лекари, преподаватели и други хора, от които имаме потребност тук “, приключи Муджахид и добави, че в Съединени американски щати всички тези хора ще работят като миячи на чинии или готвачи, което съгласно неговото мнение, е нечовешко.
 Талибаните не разрешиха износа на долари и артефакти от Афганистан Талибаните не разрешиха износа на долари и артефакти от Афганистан
Талибаните не разрешиха износа на долари, както и на исторически полезности и монументи от страната. Изявление за това бе оповестено в проф...

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР