Талибаните са нападнали тази сутрин търговска сграда, използвана за хотел,

...
Талибаните са нападнали тази сутрин търговска сграда, използвана за хотел,
Коментари Харесай

3 убити и 10 ранени след талибанска атака на хотел в Афганистан

Талибаните са нападнали тази заран комерсиална постройка, употребена за хотел, в Западен Афганистан, убивайки трима чиновници от силите за сигурност и ранявайки 10 души, съобщи Ройтерс, цитирайки локални чиновници в Кала-е-Нау, столицата на провинция Багдиз.
Русия посредничи за мир сред талибаните и ръководещите в Афаганистан Преговорите са нов опит за реализиране на договореност сред враждуващите страни след неуспеха предишния месец
Групировката незабавно пое отговорност за офанзивата. Според известието нападението е осъществено от трима техни бойци, които са се барикадирали в постройката, откъдето стрелят по намиращия се в съседство щаб на полицията.

Шефът на градската болница Абдул Латиф Рустайе сподели, че там са докарани 10 ранени при офанзивата, измежду които има и 4-ма души от силите за сигурност.
Талибани преследват най-големия почитател на Меси Малкият Муртаза нашумя в края на 2016 година
Член на локалния недодялан съвет, представен от Ройтерс, сподели, че силите за сигурност са обкръжили постройката и водят престрелка с нападателите и че двама от тях били към този момент убити.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР