Талантливият поп фолк изпълнител Меди, който пожъна огромен успех за

...
Талантливият поп фолк изпълнител Меди, който пожъна огромен успех за
Коментари Харесай

Гласовитият Меди се завръща в Bushido този четвъртък

Талантливият поп фолк реализатор Меди , който пожъна голям триумф за негативно време се завръща в клуб Bushido . Той ще се качи на сцената на клуба в четвъртък, с цел да направи едно незабравимо празненство и да извърши най-големите си шлагери.

Снощи завърши присъединяване му в „ Гласът на България”, в което помагаше на дуетната си половинка Галена с подготовката на участниците във формата, а в този момент идва право в най-вървежния пловдивски бар.

В четвъртък също ще звучат доста от най-актуалните шлагери сега, а светлинни резултати и балет от красиви девойки ще вдигнат на макс градуса на настроението.



Този петък и събота клубът е подготвил за своите гости DJ празненство на тематика „ Midnight fantasy”, в което пристрастеностите ще се разгорещят благодарение на невероятния балет на клуб Bushido .



В комплекс работи пунктът за антигенни проби . Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и елементарно посетителите на 7points, които нямат зелен документ, ще могат да създадат антигенен тест и в границите на къс период да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът заплаща тестванията за посетителите на Bushido.

Всички обекти в комплекси 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall работят при съблюдаване на наложените ограничения и със 100% имунизиран личен състав.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР