Талантливият певец на круизни кораби Калоян Николов предизвика Михаела Филева

...
Талантливият певец на круизни кораби Калоян Николов предизвика Михаела Филева
Коментари Харесай

Михаела Филева блокира Графа в Гласът на България

Талантливият артист на круизни кораби Калоян Николов провокира Михаела Филева да употребява блок бутона си против Графав неделя вечер в четвърти епизод от кастингитена мрачно в„ Гласът на България “ по bTV. „ Аз те блокирах. Не се сърди! “, призна си Михаела, откакто Влади Ампов разбра, че няма да има късмет да се бори за 27-годишния реализатор от Бургас. Той впечатли треньорите с прочувствено осъществяване на Castle on the Hillна Ed Sheeran и драматичналична история.

Поп певицата съумя да притегли Калоян в своя тим, само че дефинира Графа като собствен главен съперник в борбата за гении, след катопродуцентът съумя да завоюва в тима си Нели Стойнова.24-годишната учителка по немски език, сподели темперамент и вокални умения в осъществяване на песента Another Love и импровизация на припева на Du Hast на Rammstein.

Ветеранът в треньорския състав записа още един рок гений в тима си в лицето на спортния публицист Тодор Ковачев от София. 29-годишния музикант от групата Inner Glow получи признанието на треньора си, че е „ рокаджия в кръвта “ и предложение да създадат дует, а Камелия му даде обещание, че ще го открадне на по-късен стадий в шоуто. Тази година всеки от треньорите ще има право единствено на една кражба на участник от различен тим.

Друго ново попълнение в отбор „ Лечев “ е студентката по оперно пеене от Кипър Рафаела Макри. Тя прикова вниманието на треньорите в „ Гласът на България “ с необятния диапазон на гласа си и отличните си езикови умения. Рафаела, която живее в България от 3 години и работи във фризьорски салон, заложи на джаз разновидност на Feeling Good. Изпълнението й завоюва място в тима на Лечев, съгласно който тя владее прелестно своя мощен и бездънен глас.

Младата актриса Василена Караманлиева, позната на публиката от спектакъла „ Втора лекция за всеобща култура “ на Камен Донев, впечатли Камелия с хъс за победа и одобри поканата за стане част от тима й. „ Представях си, че изглеждаш тъкмо по този начин, а когато видях каква убеденост излъчваш към публиката, ме притегли още повече! “, отсече Камелия, която единствена се обърна на осъществяването на 18-годишната брюнетка.

В същински възторг се трансформира представянето на Ивана Муцкова от Пловдив, което сложи мощен край на четвърти епизод на „ Гласът на България “. 17-годишното момиче изуми треньорите и феновете с прочувствената зрялост в изпълнениетона португалски шлагер. Михаела Филева се обърна още в първите секунди от песента на Ивана и непосредствено й благодари за прекарването, което дефинира като празник на музиката. „ Имаше доста хармония, чудо. Аз виждам по какъв начин от небето се спускат едни дебели букви „ Отбор Графа “, включи се в борбата за Ивана и Влади Ампов. Камелия разгласи, че за пръв път е изгубила подарък слово от неспокойствие, а Лечев призна, че осъществяването й е едно от най-хубавите неща, които треньорите са чували в шоуто. Родената в Швейцария, в семейство на арменка и македонец участничка, избра да продължи напред с Графа.

Тази седмица в цифровата графа „ Гласът зад кадър “ Иван Лечев ще показа пред Елина Марковска тактиката си за хеттрик, а РафаелаМакри и Георги Пеев ще получат неповторимата опция да се срещнат онлайн с румънската оперна прима Анджела Георгиу.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР