Талантливият изпълнител, с български корени, Венсант Винел се срещна с

...
Талантливият изпълнител, с български корени, Венсант Винел се срещна с
Коментари Харесай

Венсант Винел към младежи в неравностойно положение: Изкуството и културата са задължителни!

Талантливият реализатор, с български корени, Венсант Винел се срещна с младежи от Звената за обществени услуги в Благоевград. По време на самодейността той описа за живота си и пътя, който е извървял, с цел да може през днешния ден да е измежду съумелите музиканти в света.

Срещата бе открита от кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов, който показа един от най-чаканите посетители на тазгодишното издание на “Francofolies.Бллагоевград ”.

„ Добре пристигнали на всички посетители в Благоевград, на четвъртото издание на „ Франкофоли”. Благоевград- фестивалът, който предходната година беше включен в 100 музикални франкофонски събития на Министерството на външните работи на Франция и фестивалът, разгласен от Министерството на туризма – „ Туристическо събитие №1 “ в категория „ Фестивали “. Радвам се, че с всяка година утвърждаваме името на Франкофоли. Благоевград и той става все по- различим! Тази година съм горделив, че подкрепихме плана „ Свободна зона “, даващ достъп на всички до просвета и изкуство, на хора, които по една или друга причина не могат да имат тази опция. Специално желая да поздравя с „ Добре пристигнал “ Винсант Винел и да му благодаря, че поддържа този план, тъй като той е образец за всички момчета и девойки по какъв начин човек може да успее, може да се осъществя, по какъв начин може да реализира своите фантазии!, сподели в словото си кметът доктор Атанас Камбитов и пожела на присъстващите от обществените звена в Благоевград да осъществен фантазиите си.

„ Наслаждавайте се на хубавата френска музика! Благодаря и на Фредерик Шарпайл за партньорството! “, добави кметът доктор Атанас Камбитов.

Венсант Винел, който покори Франция през 2017 година с присъединяване си в „ Гласът на Франция “, разкри детайлности за своя живот и семейство. „ Много съм удовлетворен да бъда у дома, тъй като се връщам към своите корени. Много е значимо за мен, че съм тук, с цел да пея измежду вас и се усещам в действителност измежду едно огромно семейство за мен! Сигурен съм, че доста ще се забавляваме още довечера. Това, което желая да споделя е, че културата е наложителна! Тя би трябвало да се търси, а не да се чака!”, сподели на своите фенове Венсант Винел.

Той даде обещание, че ще научи български и ще сътвори ария. „ Българите са доста благи и положителни хора. Благодаря за топлото посрещане.

Фредерик Шарпайл показа насладата си да посрещне IV издание на Франкофоли в Благоевград.

„ Щастлив съм, че Благоевград и кметът д- р Атанас Камбитов не престават тази традиция и че мястото, на което ще се проведат концертите е необикновено “, сподели още Шарпайл.

Той ще се качи на сцената на „ Francofolies. Blagoevgrad ” на 23 юни в 21:30 часа преди осъществяването на Метр Гимс, за който показа пред своите фенове, че доста харесва.

Най-чаканото музикално събитие за годината стартира през днешния ден, петък от 18:00 часа с DJ Aslove. От 20:00 часа невероятната Ayo ще завладее публиката в парк „ Македония “, а незабавно по-късно ексцентричната Ройшин Мърфи ще зарадва аудиторията с незабравими, безконечни шлагери. В първата фестивална вечер краят ще бъде за атрактивния DJ Feder.

Във втория ден от фестивала музикалната стратегия ще стартира с Les animaux sauvages, последвани от румънската изпълнителка Inna. Финалният щрих ще бъде подложен от Венсант Винел и Метр Гимс.
 dsc_0660  dsc_0669  dsc_0687  dsc_0713  dsc_0725  dsc_0735  dsc_0742  dsc_0789  dsc_0654
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР