Талантливият актьор Захари Бахаров след 21 години отново е звездата

...
Талантливият актьор Захари Бахаров след 21 години отново е звездата
Коментари Харесай

Захари Бахаров като по чудо оцеля на косъм от смъртта

Талантливият артист Захари Бахаров след 21 години още веднъж е звездата по Българска национална телевизия! Това се случи, откакто сериалът с негово присъединяване, продуциран от националната ни телевизия - " Денят на бащата ", стартира да се излъчва от 8 февруари. В поредицата героят му Димо се развежда с жена си Весела Бабинова и от това страда най-много тяхното дете.

" За благополучие, в моя персонален живот към този момент всичко е наред ", сподели на премиерата с усмивка Захари. Той е в прелестни връзки със брачната половинка си Диана Алексиева и двамата се радват на двете си деца - осемгодишния Максим и Кая, на пет. Признава, че е любимец на ориста, най-много поради срещата с половинката си, която дълги години е търсил, написа " България през днешния ден ". Благодарение на нея съумява да си стъпи на краката и да откри разтуха в фамилията. Захари мъчно претърпява гибелта на баща си Иван и през днешния ден той доста му липсва.

" Отиде си доста млад и доста ми е тъжно за него. Благодарение на него станах артист. В десети клас не знаех къде се намирам и какво ми се прави. Тогава участвах в зрелище в 18-о учебно заведение, което приключих. Дори нямам мемоари за какво съм се съгласил да играя в спектакъла, само че татко ми пристигна да ме гледа и сподели, че съм се справил чудесно. Подхвърли ми концепцията за актьорско майсторство и това стана тенденция на мислите ми ", споделя Захари. В тийнейджърските си години той претърпява трагичен случай с баща си, който няма да не помни в никакъв случай. Двамата се преобърнали с моторна яхта в един от най-опасните сектори на Дунав наоколо до град Лом. Почти пет часа били в неопределеност. Спасителните екипи претърсват големи сектори, до момента в който ги намерят. " Това е може би най-болезненият спомен в моя живот. Яхтата просто се удари в един шинел. Преобърнахме се и в действителност за малко щяхме да се удавим. Имах възприятието, че в никакъв случай няма да изплуваме с татко ми и да се доберем до сушата. Беше студено, мръсно и извънредно. Никога няма да изхвърля този спомен от съзнанието си. Затова споделям, че пребивавам втори живот ", напомни си артистът на премиерата. Все отново двамата с татко му оживели като по знамение. Случайно преминаваща румънска лодка им оказва помощ. Часове наред обаче Бахаров и татко му не съумяват да се свържат с околните си. През това време майката на Захари смъртно уплашена звъни на избавителната работа. Два екипа потеглят да ги търсят. Едва след няколко часа откриват бедстващите. Инцидентът става централна вест във вечерната емисия през 1997 година Телевизията демонстрира премръзнало момче, което години по-късно още веднъж ще е на екран, само че към този момент като звезда. " Мамо, отново ме дават по малкия екран, само че този път по прекрасен мотив ", смее се Бахаров, припомняйки си случката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР