Талантливата певица блесна в столичния Club XI Eleven, където се

...
Талантливата певица блесна в столичния Club XI Eleven, където се
Коментари Харесай

Джулия блесна в черно преди сватбата си


Талантливата певица блесна в столичния Club XI Eleven, където се раздаде като за последно.

Пайнерката се бе спряла на черен кожен тоалет и изненада своите фенове. " Булката се е облякла в черно ", шушукаха си те. Дрехите обаче подчертаваха идеалната й фигура и умерено можем да опровергаем слуховете, че е бременна. Джулия има толкоз тънка талия и плочки на корема, че всяка жена би й завидяла.

Джулия и Крис подписаха цивилен брак преди два месеца, само че съумяха да го запазят в цялостна загадка от медии и другари. А след броени дни - на 29 септември, ще скючат и църковен брак, а по-късно с най-близките си ще вдигнат гръмък ваучър в столичен ресторант.

Певицата си е взела къса отпуска и не поема никакви участия, изключение направила за обичания си Club XI Eleven. Приела да пее няколко дни преди сватбата си и употребила случая да се забавлява уместно, защото май ще се размине с моминско празненство.

Оказа се, че булката още не е подготвена с всички елементи по идното празненство и ще употребява последните дни да провежда и завърши всичко по сватбата си. Тя прави всичко сама, защото Кристиан е зает от заран до вечер по фотосите на новия сезон на сериала " Вайръл ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР