Талантливата актриса Дрю Баримор бе уловена от папараците да се

...
Талантливата актриса Дрю Баримор бе уловена от папараците да се
Коментари Харесай

Дрю Баримор се разходи по улиците на Ню Йорк боса и без сутиен

Талантливата актриса Дрю Баримор бе уловена от папараците да се разхожда изцяло боса, даже без чорапи, по улиците на Ню Йорк. Актрисата озадачи всички, откакто се разноски в този тип по улиците на големия град. От фотосите излиза наяве, че Дрю въпреки всичко носи защитна маска на лицето си, само че това не съумя да я скрие от фотоапаратите на дебнещите папараци. 

Виж още:

Звездата е облечена в много комфортно и всекидневно облекло, като прави усещане, че е без сутиен, отбеляват международните таблоиди. Актрисата носи със себе си огромна чанта, в която евентуално е цялостно с най-различни неща, които са ѝ нужни.

От фрагментите напълно ясно се вижда, че стъпалата на 46-годишната Баримор са много мръсни, само че е обикновено поради обстоятелството, че се разхожда изцяло боса по  улиците на Ню Йорк. Не е ясно за какво звездата е решила да се разноски боса, само че преди време бе споделила, че към този момент рядко носи обувки вид " Сексът и градът ", тъй като краката ѝ се трансформирали след ражданията на двете ѝ деца, а този стадий от живота е отминал.

Виж още:

В скорошно изявление Дрю Баримор описа за престоя си в психиатрия, който траял близо година и половина. " Там трябваше да се съблюдават разпоредбите. И нямаше по какъв начин да ги прекрачите, тъй като в случай че го извършите, ще бъдете хвърлени или в изолационна стая, или да ви вържат към леглото ", описа тя.

Актрисата била едвам на 13 година, когато постъпила във въпросното лечебно заведение. Прекарала там 18 месеца, като през това време се случвало да я връзват с усмирителна риза.

Причината да бъде вкарана в психиатрия било държанието ѝ. " Ходих в клубове, не вървях на учебно заведение, взиха колата на майка ми, пари... нещата излизаха отвън надзор ", описа тя. Накрая Дрю Баримор излиза от психиатрията на половина дете, на половина възрастен човек. Актрисата към момента не е дала прошка напълно на майка си, която я е пратила там, само че е значимо да се спомене, че двете въпреки всичко са се помирили и съумяват да си приказват.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР