Талантлива, страстна, предизвикателна и естествена, Салма Хайек днес отбелязва 57

...
Талантлива, страстна, предизвикателна и естествена, Салма Хайек днес отбелязва 57
Коментари Харесай

Прекрасна и на 57 - Салма Хайек и нейните тайни за щастие

Талантлива, буйна, предизвикателна и естествена, Салма Хайек през днешния ден отбелязва 57 си рожден ден. Щастливо омъжена за милиардера Франсоа-Анри Пино, актрисата е една от дребното звезди, които не се тормозят от възрастта си или от това по какъв начин наподобяват без грим, и го демонстрира на своите непрекъснато на своите над 26 милиона почитатели в Instagram.   

" Намерете място, което ви кара да се изумявате и да мечтаете за своето несъмнено място. За мен това е океанът, той ми дава доста успокоение, само че пък унищожава маникюра ми. "  
    View this post on Instagram           
A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

" Не позволявайте да ви споделят, че сте остарели! ", сподели тя преди време и въодушеви милиони дами по света да одобряват посивелите си коси и фини бръчици към лицето, като радват на живота.

Дни преди рождения си ден, както постоянно прави през последните години, тя още веднъж показа нова своя фотография по бански и показва страхотната си фигура, която не се вписва в " съвършените холивудски ограничения ". Тя доста пъти е заявявала, че не би се поддала безумните условия на филмовата промишленост, само че би се стимулирала да промени нещо в себе си поради мъжа, който обича.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Неведнъж тя споделяла в интервютата, че не се бори с времето, а поставя старания за здравето си, а това се отплаща  и на външния й тип.

Актрисата споделя и за своите ритуали, които й оказват помощ да се освободи от напрежението и да реализира цялостен нравствен покой. Една от нейните секрети за релакс (освен медитацията) е сауната, която има необикновен резултат върху тялото и мозъка. В обява с горещи фотоси в Instagram, тя приказва за лечебната мощ на сауната, насърчавайки своите почитатели да направят същото. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 

Салма Хайек поддържа своята форма и здравето си и с физически извършения и здравословни хранителни привички. И макар че подхожда умерено към упражненията, признава какъв брой е значимо да останем дейни даже по време на " ежедневни действия като миене на зъби ", с цел да се радваме на жизнеспособност и ослепително лъчение.  

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР