Талантът Йосиф Панов - Пепелянката ще се боксира за международна

...
Талантът Йосиф Панов - Пепелянката ще се боксира за международна
Коментари Харесай

Пепелянката атакува международна титла през 2020 г.

Талантът Йосиф Панов - Пепелянката ще се боксира за интернационална купа през 2020 година Това е проектът на неговия управител Васко Алексеев, който преподписа нов 3-годишен контракт с 23-годишния плевенчанин.

"За миналите 3 години постигнахме 14 победи от 14 мача. Спечелихме купата на България и участвахме на всяка допустима галавечер - показа Васко Алексеев. - Най-важното е, че Йосиф сподели ужасно израстване през всяка една от годините. Изглежда по-добър с всеки мач. Има голям интерес от промоутъри в България и чужбина, които желаят да го включат в своите галавечери. Все още е млад. Благодарение на неговата непримиримост и скъпите препоръки на треньора Александър Владимиров, Йосиф занапред ще покаже огромния си капацитет. "

Следващото тестване на Пепелянката ще бъде на 28 февруари. Той ще се бие на галавечерта "Proboxing challenge 4 ". Шоуто ще се състои в столичната зала "Сиконко ". Противникът на Панов ще бъде чужденец, а мачът ще е в шест рунда.

"Очаквам Йосиф да изиграе сред 3 и 5 срещи за 2020 година Една от тях ще бъде 12-рундов конфликт за интернационална купа в края на годината ", добави Васко Алексеев.

Панов има 16 победи (8 с нокаут) и 3 загуби. Бившият национал на България е на трето място в класацията на най-хубавите родни професионални боксьори от всички категории след братята Кубрат и Тервел Пулеви.

"Радвам се, че преподписахме новия контракт - показа Пепелянката. - Победите демонстрират, че си вършим добре работата дружно с Васко Алексеев и с моя треньор Александър Владимиров. Има нови хора около нас, които ми оказват помощ с подготовката и желая да им благодаря. Те си знаят кои са. Благодаря и на спонсорите ми "Делта Гард ", ветеринарна клиника "Ида-Вет ", "Пицария - Сасо ". Надявам се да се изкача в ранглистата през 2020-а, която да бъде също толкоз сполучлива, както предходните. Не стопираме да работим от самото начало. Ще се веселя мачовете да минат с победи и без травми. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР