Талантът от прочутата плевенска школа Тихомир Иванов спечели четвърто място

...
Талантът от прочутата плевенска школа Тихомир Иванов спечели четвърто място
Коментари Харесай

Страхотен дебют на Тихомир Иванов в Диамантената лига

Талантът от фамозната плевенска школа Тихомир Иванов завоюва четвърто място при дебюта си в Диамантената лига по лека атлетика. 22-годишният българин записа най-хубав опит на 2.28 метра в скока на височина.

Тишо остана на 2 сантиметра от най-хубавото си персонално достижение. Асът ни е в отлична форма. Той изравни персоналния си връх от 230 сантиметра единствено преди няколко дни на шампионата " Златен шпайк " в чешкия град Острава.

Иначе шампионатът по скок на височина в Париж беше извоюван от катареца Мутаз Еса Баршим. Той е сребърен медалист от олимпиадата в Рио де Жанейро и бронзов от Лондон.

Победителят записа опит на 2.35 метра, а с по 2.32 зад него се класираха бронзовият медалист от Рио 2016 Богдан Бондаренко от Украйна и Алдън Маджед Газал от Сирия.

Тихомир обаче дава сериозна поръчка да се намеси в борбата за медалите от огромни надпревари. Плевенчанинът несъмнено е най-хубавият ни спортист при мъжете за момента. 

Ива Лалова, Мирела Демирева, Тихомир и останалите звезди на леката атлетика може да гледате единствено по спортните канали на Мтел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР