Талантът на Ливърпул Харви Елиът е отказал да се срещне

...
Талантът на Ливърпул Харви Елиът е отказал да се срещне
Коментари Харесай

Младок отказал среща с Рамос заради инцидента със Салах

Талантът на Ливърпул Харви Елиът е отказал да се срещне с капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос, когато " белият балет " се е опитал да притегли младока в състава си преди година. Футболистът, който по това време бе част от редиците на Фулъм, е бил разведен из базата на Реал, както и е посетил " Бернабеу ", до момента в който " кралският клуб " е преговарял за подписа му. Тогава той е получил предложение да се срещне с Рамос, само че Елиът е отказал поради това, което испанецът стори на звездата на Ливърпул Мохамед Салах във финала от Шампионската лига през 2018-а.
 Киелини: Действието на Рамос против Салах беше шедьовър
Според The Athletic младокът е декларирал: " Не, няма потребност, благодаря. Не го одобрявам по-късно, което направи на Мо Салах ". Тогава Рамос събори египетското крило на земята, което докара до травма в рамото и промяна още през първата част на играча на Ливърпул.

Иначе 17-годишният Елиът бе обект на интерес от страна на редица отбори като Манчестър Сити, Пари Сен Жермен, Арсенал и Челси. Фактът обаче, че Елиът е почитател на мърсисайдци, е наклонил везните в интерес на Ливърпул, които съумяха да преборят конкуренцията за подписа му. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР