Талантът на Левски - Атанас Кабов сподели в интервю пред

...
Талантът на Левски - Атанас Кабов сподели в интервю пред
Коментари Харесай

Атанас Кабов е готов да се докаже в Левски

Талантът на Левски - Атанас Кабов показа в изявление пред " Дарик ", че се усеща изцяло подготвен да се потвърди със " синята " фланелка. В момента той се показва на високо равнище с екипа на Царско село, където е чартърен.

" Отборът на Царско село има доста качество, има огромен капацитет, с няколко усъвършенствания в тима нещата в Първа лига ще са много позитивни за тима на Царско село. Конкуренцията с останалите тимове мисля, че не е чак толкоз огромна, като се изключи водещите тимове. Мисля, че Царско село демонстрира много положително равнище във Втора лига и сигурно ще има доста позитивни моменти и в Първа лига ".

" Да се надяваме, че да. Все отново всичко зависи от мен. Никой няма да ми даде късмет в Левски като подарък. Трябва да потвърдя, че го заслужавам този късмет и по-късно, когато го получа, би трябвало да се възползвам по най-хубавия метод, с цел да мога да продължи да получавам и други шансове и да не преставам да играя ".

" На този стадий не съм имал диалози с никой от Левски. Да се надяваме, че лятото, когато се върна на тренировките, ще покажа, че заслужавам да ми бъде даден някакъв късмет. Готов съм. Ако не се усещам подготвен, няма смисъл да се връщам в Левски. От много години упражнявам към този момент с първия тим, знам каква е ситуацията и напрежението ".
 Георги Дерменджиев застава пред медиите в петък
Георги Дерменджиев застава пред медиите в петък

Пресконференцията му е с начален час 15:30
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР