Талант и артистизъм щурмуваха полуфинала в шести сезон на „Като

...
Талант и артистизъм щурмуваха полуфинала в шести сезон на „Като
Коментари Харесай

Ето ги финалистите в „Като две капки вода“

Талант и артистизъм щурмуваха полуфинала в шести сезон на „ Като две капки вода “. След оспорвана борба за четвъртото място финалисти в шоуто са Константин, Славин, Гери-Никол и Иван Юруков. Звездите ще продължат към огромния край на 28 май, когато ще се надпреварват за сърцата на публиката и премията – чисто нов лек автомобил. Журито ще може да въздъхне умерено, защото оценките ще бъдат само в ръцете на феновете.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЗЛАТКА КАТО МИЛЕНА И ГЕРИ-НИКОЛ КАТО МЕГАН ТРЕЙНЪР

По време на запаметяващия се лайв Константин се преобрази в балканското великолепие Горан Брегович, съпроводен от оркестъра с десетки награди - Вива Монтана.

Марги получи няколко урока от Алфредо Торес, с цел да покаже умения в ламбадата с облика на Камео.



„ Това е най-хубавият вид на тази ария! “, съобщи рок певицата Милена, която поздрави Златка за достоверния облик.



Иван изправи публиката на крайници, преобразявайки се по едно и също време в облиците на Youssou N’dour и Neneh Cherry благодарение на холограма.



Изпълнението се оказа решаващо в съревнованието със Софи Маринова за четвъртото място в шоуто.



„ Това е една от най-трудните песни от началото на сезона. Това парче съвсем не може да се изпее онлайн, само че ти направи безусловно невъзможното “, изрично съобщи Хилда след превъплъщението на Славин в The Weeknd.



Малко по-късно Гери-Никол предложения водещите да вземат участие в идващото ѝ видео и добави: „ Радвам се, че участвах в това шоу, което ме обогати по всевъзможни способи. “



Специалният посетител на журито – артистът Виктор Калев призна, че Софи Маринова е обичаният му облик за реплика, тъй като е „ цветна, забавна и има чиста душа “.

Борислав Захариев и балета пресъздадоха видео на Джейсън Деруло, зашеметявайки журито с майсторски умения.



За дълго чакания край на шоуто четиримата финалисти избраха части, с които да се отличат повече от всеки път. Константин ще заложи на огромния Васил Найденов, а Славин избра Иън Гилън от Deep Purple. Иван ще бъде Джон Ленън и ще запее дружно с The Beatles песента Help, а Гери-Никол ще се преобрази в една от обичаните си изпълнителки – Риана. Не по-малко забавни ще бъдат облиците на другите звезди, които по традиция ще запеят в дует. Големите певици Марги Хранова и Софи Маринова ще се превъплътят в други величия – Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън. Боби и Златка ще бъдат безконечните Каризма и ще покажат какво значи химия на сцената с песента „ Минаваш през мен “.

Не пропускайте огромния край на „ Като две капки вода “ на 28 май от 20:00 ч. по NOVA.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР