Тактиката на МВР е да се тормозят до дупка протестиращите

...
Тактиката на МВР е да се тормозят до дупка протестиращите
Коментари Харесай

Тактиката на МВР е да се тормозят до дупка протестиращите. Отнесоха го майките и децата им /видео/

Тактиката на Министерство на вътрешните работи е да се тормозят до дупка протестиращите с вяра да се откажат от блокадите научи Фрог от свои източници във вътрешното министерство. Цялата мисъл на ръководителите във ведомството е ориентирана към това да се работи силово, а не тактически. Това е една от аргументите за новосъздадените дейни протестни точки и нови блокади.
Както се вижда властта разчита главно на дейностите на полицията. Не се обмислят разновидности за договаряния, тъй като няма по какъв начин Министерство на вътрешните работи да извърши нито едно от настояванията на хората за оставки.

Полицаите, които блокираха профилирания бус на майките на деца с увреждания от " Системата ни убива " не са предполагали, че дамите, децата и протестиращите ще устоят цялата нощ и ще бъдат непреклонни в настояванията си.

Министерство на вътрешните работи пусна през вчерашния ден фрагменти от блокадата на буса на майките пред Софийския университет за да настрои обществеността против тя. От други, направени от протестиращите и подкрепящи майките хора, се виждат ясно дейностите на униформените, които силово се нахвърлят към децата, които са застанели пред полицейския бус. Видеата, които може да видите по-долу са извънредно травматични, най-много поради писъците, които се чуват от майките, които се пробват да бранят децата си от множеството униформени мъже. Кадрите може да видете в края на материала.

Разнопосочни са и позициите на чиновниците на реда. В редиците на Министерство на вътрешните работи хората са неразделни на две. Едни от тях желаят митингите и блокадите да приключат, с цел да могат да си починат от промените по запазване на публичния ред. Други са безусловно безапелационни, че желаят да има оставки и най-много такива в управлението на Министерство на вътрешните работи. Отдавна е известно, че вътрешното напрежение в министерството е поради обстоятелството, че смени в управлението се върша единствено, с цел да се чистят едни хора за сметка на други. Полицаите са ангажирани с вътрешни спорове повече, в сравнение с с битка с престъпността и запазване на реда в страната.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР