Таксито минава на червен сигнал на светофара и се блъска

...
Таксито минава на червен сигнал на светофара и се блъска
Коментари Харесай

Такси Профуча На Червено, Зверска Катастрофа С Петима Ранени В София! Видео

" Таксито минава на червен сигнал на светофара и се блъска в различен автомобил. Има петима потърпевши, откарани са за обзор в болнично заведение ", съобщи началникът на Пътна полиция комисар Тенчо Тенев, представен от " Фокус ".

Очевидци настояват, че ударът в страничните порти на опела е бил толкоз мощен, че колата е изхвърлена в прилежаща градинка. От фрагментите на видеозапис, оповестен във Facebook, се вижда, че опелът е спрял в стените на пешеходния подлез.

Комисар Тенев изясни, че таксито е пътувало по бул. " България " в посока Околовръстен път, а лекият автомобил " Опел Корса " - от Околовръстния път по бул. " България ", като лидерът е желал да завие наляво по бул. " Тодор Каблешков ". Той е минал по позволен сигнал на светофара.

22-годишен мъж, който е пътувал в ударената кола, е тежко потърпевш. Той е с черепно-мозъчна контузия и голям брой тежки пострадвания и разкъсвания. Откаран е във Военномедицинска академия. 20-годишният водач на опела е превозен в " Пирогов ". Двама пасажери в таксито, които са алжирци, са с по-леки контузии, а водачът на жълтата кола е с охлузни рани. Той е тестван за алкохол, като резултатът е негативен.

На мястото на злополуката са изпратени три екипа на Спешна помощ и екип на полицията. Извършва се оглед. Ще бъдат конфискувани записите от камерите на региона на кръстовището.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР