Таксиметров шофьор разнасял стоката по домовете на клиентите по адреси,

...
Таксиметров шофьор разнасял стоката по домовете на клиентите по адреси,
Коментари Харесай

Полицейски удар! Разбиха наркомрежа в Петрич! Арестуваха един от най-активните наркодилъри на кокаин! Кольо Манекена зад решетките

Таксиметров водач разнасял стоката по домовете на клиентите по адреси, указани от Манекена

Криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград и Петрич разрушиха от дълго време настояща на територията на града мрежа за дистрибуция на кокаин. След разработка и наблюдаване, клопката щракна за един от най-активните наркодилъри в курортния град Николай У. с прякор Кольо Манекена, научи първо Struma com.

Стана ясно, че Манекена употребявал таксиметров водач, който разнася дрогата на поръчка по разнообразни адреси в града. " Работили " само с кокаин, най-скъпият опиат, предопределен за локални випове.

Задържан е и таксиметровият водач Божидар А., правил доставките, както и клиенти на Манекена, които са призовани за разпит в полицията.

В ареста остава единствено Кольо Манекена, само че работата по случая продължава. Припомняме, че от дълго време в Петрич се приказва, че се е активизирала търговията с опиати, и че дилърите зарибяват и възпитаници, предлагайки стоката си към образователни заведения, което неведнъж бе обект на разискване.

Районът е меката на канабиса, по тази причина и напъните на полицията са ориентирани главно против производството и разпространяването на наркотичната трева. Манекена от дълго време е обект на наблюдениеи е измежду най-активните дилъри в града, които популяризират кокаин, само че до момента се е измъквал от полицейските капани.

М. Иванов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР