Таксиметров шофьор от Бургас бе ограбен от мъж, който го

...
Таксиметров шофьор от Бургас бе ограбен от мъж, който го
Коментари Харесай

Мъж се представи за клиент и ограби таксиметров шофьор

Таксиметров водач от Бургас бе ограбен от мъж, който го излъгал, че е поръчал такси. В момента на влизането в колата крадецът, сграбчил чанта с документи и огромна сума пари и побягнал.

Случката е станала на 21 септември в бургаския квартал „ Победа “, където лидерът постоянно изпълнявал курсове. Потърпевшият незабавно подал сигнал на телефон 112, предава Нова телевизия.

„ Чаках постоянен клиент. Тогава пристигна мъж, който ми сподели, че ще пътува с него до центъра и ще се качи да го изчака. Влезе в колата и ми взе чантата за секунди. Тръгнах да го пъдя, само че не съумях да го хвана. Патрулката пристигна след час. Разбрахме кой е обирджията. Носех 910 лева, документи, кредитни карти, фактури, които трябваше да доклада. Престъпникът е направил още няколко обири по-късно. Вчера разбрах, че са го задържали за 24 часа и е пуснат на независимост, което за мен е безумно”, описа пострадалият Станимир Пеев.

От полицията обясниха, че мъжът е бил арестуван, само че в него не е открита съответната сума. Към момента няма задоволително доказателства, с цел да бъде формирано досъдебно произвеждане.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР