Таксиметров шофьор изостави колата си, заедно с пиян и агресивен

...
Таксиметров шофьор изостави колата си, заедно с пиян и агресивен
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор изостави колата си и пияните си клиенти

Таксиметров водач изостави колата си, дружно с пийнал и нападателен клиент.
Случката е станала в Бургас в нощта на 26 декември, оповестява в хрониката си МВР-Бургас.
Таксиметровият лидер изоставил автомобила си дружно с клиентите пред бл. 107 в ж.к. "Меден Рудник " малко преди 4 часа сутринта. Подаден е сигнал в районното ръководство.
Отишлите на място служители на реда разкрили по средата на пътното платно таксиметров лек автомобил "Форд Фокус ", а близо до колата били 39-годишне бургазлия във очевидно нетрезво положение и жена му на 36 години. Те били на посетители в дома на техни познати, с цел да отбележат Коледните празници, и се прибирали с такси. Таксиджията обаче в един миг спрял таксито, излязъл от колата и ги изоставил, защото пияният бургазлия се държал нападателно и водачът се уплашил.
Такова било държанието на пияния и по отношение на служителите на реда - обиждал ги и даже се опитвал да ги удари. Затова и чиновниците на реда му поставили белезници. По това време на мястото се върнал и таксиметровия водач, докаран от свои сътрудници.
При вкарването на бургазлията в полицейската кола, той ритал по вратите и седалките, като продължава да буйства. Задържан е за период до 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР