Таксиджия, нокаутирал гневен дядка с дебело досие, бе изправен на

...
Таксиджия, нокаутирал гневен дядка с дебело досие, бе изправен на
Коментари Харесай

Див екшън! ​Таксиджия нокаутира боен дядка с дебело досие във Врачанско

Таксиджия, нокаутирал ядосан дядка с дебело досие, бе изправен на подсъдимата пейка, научи BulNews.bg. Делото се гледа преди дни в районния съд във Враца, където таксиметровият водач Е.И. бе приет за отговорен.
От документите по делото излиза наяве, че случаят е станал на 9 ноември предходната година в Згориград. Около 13 часа, таксиджията бил паркирал пред къща в селото, с цел да остави 21-годишно момиче, което се било схванало със 72-годишния дядо да пристигна и да заплати курса на таксиджията, както и парите, които дължала от предходен курс на водача. Дядото дошъл пред дома си след 5-6 минути и подал на таксиджията банкнота от 20 лв., при което бакшишът потеглил без да му връща ресто. Това доста ядосало стареца, който се развикал мощно да си му върне парите и почнал да го псува. Е.И. чул обидите, спрял таксито, слязъл и без да каже нищо блъснал с юмруци в лицето два пъти дядката. От ударите старецът паднал на земята по тил, блъснал се и от носа и рана под окото му потекла кръв. След като го нокаутирал, таксиджията още веднъж се качил в колата си и си тръгнал.
21-годишното момиче незабавно се обадило на кола за спешна помощ и медиците откарали дядото в Центъра за незабавна здравна помощ във Враца, където пред служители на реда дал показания за случилото се. Униформените бързо разкрили таксиметровият водач и го задържали за 24 часа.
По време на процеса са разпитани и очевидци на случая, както и униформени, които показали, че таксиметровият водач няма досие, само че дядката бил с редица прегрешения. Оказало се, че в предишното старецът е осъждан условно няколко пъти за кражба и за потребление на подправени документи. Преди няколко години дядото е бил съден и за причиняване на лека телесна щета на жена от селото. По данни на униформените старецът е с престъпно минало, конфликтен е и не се употребява с положително име измежду съседите, където живее.
Преди дни таксиметровият водач бе наказан да заплати санкция в размер на 1 000 лв., както и 1 000 лв. на стареца за претърпени неимуществени вреди и още към 600 лв. разходи по делото. Присъдата предстои на обжалване пред врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР