Таксиджия, който станал свидетел на бруталната катастрофа между автобус на

...
Таксиджия, който станал свидетел на бруталната катастрофа между автобус на
Коментари Харесай

Таксиджия герой извадил шофьора от размазания Фолксваген, помагал до идването на линейката

Таксиджия, който станал очевидец на бруталната злополука сред рейс на Юнион Ивкони и Фолксваген Пасат, оказал първа помощ на потърпевшите. Той е станал директен очевидец на конфликта. Водачът на жълтата кола бил в региона на Технополис, когато внезапно чул мощен удар, оповестява " Флагман ".

„ Чу се нечовечен удар и видях по какъв начин рейсът влачи колата по цялото кръстовище. Отнесе я чак до близката градинка. Веднага слязох от таксито и се втурнах да оказвам помощ с каквото мога. Когато дойдох там, гледката беше ужасяваща. Шофьорът на немското возило – млад мъж на към 30 години, беше облян в кръв, само че в схващане и контактен. Човекът до него също беше потърпевш, само че той бе очевидно по-добре от приятеля си “, описа пред Флагман.БГ таксиметровият водач, поискал да остане неизвестен.

Той посочи, че потърпевшият мъж бил изпаднал в потрес и даже не осъзнавал какво се случва към него. „ Искам да се обадя на приятелката си “, едвам мъмрел младият бургазлия. Таксиметровият водач съумял да го убеди да изчака пристигнето на колата за спешна помощ, която била извикана към този момент от очевидци на мелето.

Междувременно се появил и водачът на рейса на Юнион Ивкони, който тичайки към автомобила, се хванал за главата, когато видял какво се е случило.

„ Изглеждаше очевидно обезпокоен, напряко в потрес. Дано да са добре хората “, разкриха пред Флагман.БГ други очевидци на конфликта.

Междувременно от УМБАЛ „ Бургас “ потвърдиха, че в незабавното поделение са настанени двамата потърпевши. В момента тяхното положение се обяснява.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР