Такси се приземи по таван в изкоп на улица в

...
Такси се приземи по таван в изкоп на улица в
Коментари Харесай

Такси падна в изкоп на улица в Русе

Такси се приземи по таван в ров на улица в Русе. 

Инцидентът станал нощес след 21 часа край учебно заведение „ Тома Кърджиев “. На мястото са пристигнали екипи на полицията, пожарна и кола за спешна помощ. По предварителна информация в таксито не е имало пасажери, съобщи RuseМedia.

Изкопът е на „ Топлофикация “, има загради, поставени са знаци и са взети всички ограничения за обезопасяването му. Хората от прилежащите блокове споделиха, че след случая са се събрали към 20 индивида, които са помогнали водачът на таксито да бъде изваден. Има следи от рязане на задната врата. По предварителна информация той е добре и не е съществено потърпевш – разминал се е с охлузвания и натъртвания. Според близки на лидера лампата на улицата не е светела и в мощния дъжд той не е видял изкопа,който, по думите му, не бил задоволително добре обозначен.

Ето и какво споделиха от полицията: 

На 23.08.2022г. към 21:20 в гр. Русе ул. Байкал до ОУ „ Тома Кърджиев “ в посока ул. Околчица лидер на лек автомобил „ Тойота “ с русенска регистрация, нарушава разпоредбите за придвижване и не се преценява с атмосферните условия и влажен път. В резултат на което с предница на автомобила блъска железно преградно пано с сложени на него сигнални ленти и пада в земен ров върху две бетонни тръби. В разследване на удара е потърпевш лидера на 62 години от гр. Русе, който след обзор в УМБАЛ-Канев е освободен за домашно лекуване с диагноза – охлузвания по крайниците и главата. На мястото е изпратен екип на незабавна помощ, пътна полиция и пожарна които са извадили потърпевшия от автомобила и са го транспортирали до болничното заведение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР