Такси помете зелен фиат на главния път в центъра на

...
Такси помете зелен фиат на главния път в центъра на
Коментари Харесай

Черна неделя по Южното Черноморие! Четири катастрофи една след друга

Такси опустоши зелен фиат на основния път в центъра на Слънчев бряг, оповестява " Флагман ". Сблъсъкът сред двете транспортни средства станал на кръстовището хранителен магазин „ Перла” и една от известните нощни заведения в курортния комплекс.

Причината за случая евентуално е, че зеленият фиат с бургаска регистрация е желал да направи ляв завой, само че не е изчакал таксито, което се е движел по пътя с преимущество. Към момента не е ясно дали таксиметровият лидер не е карал с висока скорост.

На място е дошъл екип на полицията, който открива аргументите за злополуката. Движението в региона е затруднено, бъдете деликатни!

Това е четвъртата злополука в границите на днешния ден. Мицубиши „ " Аутлендър " затапи придвижването към Приморско.

Малко по-късно заради образувалото се запушване стана верижна злополука на входа на курорта и трансформира придвижването от Созопол към Приморско в пъкъл.

Друга лека злополука стана и на входа на Бургас, наоколо до магазин „ Джъмбо”, при която три коли се удариха една в друга и образуваха километрично запушване. Движението по при започване на автомагистрала " Тракия " в посока към София продължава да е съществено затруднено!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР