„Такса спокойствие” са събирали от заведения и търговски обекти петимата

...
„Такса спокойствие” са събирали от заведения и търговски обекти петимата
Коментари Харесай

Арестуваните полицаи – група за рекет

„ Такса спокойствие” са събирали от заведения и търговски обекти петимата арестувани служители на реда от София. Това разгласи зам.-главният прокурор Иван Гешев на брифинг пред столичното 4 районно управление (на МВР), където бяха арестувани чиновниците на бранш „ Икономическа полиция”.

Сред тях има и управителен чиновник.
Спецакция против столични служители на реда Не е ясно кой е бил цел на "Вътрешна сигурност " в 4 районно управление (на МВР)
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов уточни пред публицисти, че сумите са били разнообразни, като дори са били водени договаряния сред служителите на реда и притежателите. По думите му се е предложило и прекъсване на почнали инспекции.



Информацията за незаконната група е пристигнала от няколко канала, като Гешев уточни, че за част от рекетираните таксите са били непостижими и това ги е предиздвикало да алармират.
Снимка: Ладислав Цветков
„ Хората, които би трябвало да пазят законността, реализират активност, против която би трябвало да се борят”, разяснява зам.-главният прокурор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР