Такса паркинг 4 лева, но без да има паркинг –

...
Такса паркинг 4 лева, но без да има паркинг –
Коментари Харесай

При Черноморец, към къмпинг Градина - 4 лева такса за паркинг, който го няма

Такса паркинг 4 лв., само че без да има паркинг – това е най-новият приемер за гостолюбие на Черноморието ни. Става въпрос за Черноморец и методът към къмпинг " Градина ".
Нямам нищо срещу да платя, само че да има същински паркинг, съобщи неудовлетворен клиент на име Стоил. Не може да ни вземат пари за нищо, добави той. " Няма да изберем българското Черноморие тъкмо поради такива неуредици – по тази причина всеки отива на отмора в Гърция. Не върша реклама, желая да няма такива неща ", акцентира брачната половинка му Боряна пред Нова телевизия.
Кметът на Черноморец Росен Деспов съобщи, че става въпрос за частен парцел, само че земеделска земя. Тече инспекция дали още е земеделска земя по статут – т.е., в случай че статутът не е изменен, не може да има такава комерсиална активност. Сега таксата се събира на пръв взор легално – с касови бележки. Деспов сподели и, че има процедура да се направи общински път, само че даже той да бъде приключен сполучливо, няма общински терен за паркинг – единствено частни.
Това е единственият път до плажовете на къмпинг Градина, който е пред нас, призна Деспов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР