Такса "Екология" за колите предизвика огромните протести във Франция, които

...
Такса "Екология" за колите предизвика огромните протести във Франция, които
Коментари Харесай

Френски климатолог с подробности за глобалното затопляне и протестите в Париж

Такса "Екология " за колите провокира големите митинги във Франция, които не престават към този момент месец. Това демонстрира какъв брой е мъчно да се одобряват ограничения, които са в добра посока за бъдещето. Мерките не бяха обяснени добре на хората, само че е значимо да стартираме тази смяна за климатичните промени. Това съобщи френският климатолог проф. Едуар Бар в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Франция беше водач в борбата с климатичните проблеми. Учените се пробват да провеждат нещата на интернационално равнище, а посланието от 20 години е едно и също - за понижаване на нездравословните излъчвания. Тревожно е, че тези спомагателни налози за някои семейства могат да имат въздействие. Трябва да се опитаме да подпомогнем в прехода и на най-бедните ", сподели още той.

"Нещата би трябвало да се преглеждат в световен аспект, както и в исторически. Климатичните промени ще обиден всички нас. Сигурно е едно, че главните промени, стоплянето и измененията в климата се усилват от въглеродния газ ", приключи проф. Бар по тематиката за световното стопляне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР