Такова потвърждение дойде вчера, а за него Путин спомена на

...
Такова потвърждение дойде вчера, а за него Путин спомена на
Коментари Харесай

Лондон обвини Москва в дезинформаиця. Необогатеният уран няма общо с ядрените оръжия

Такова удостоверение пристигна през вчерашния ден, а за него Путин загатна на конференцията след срещата си с китайския президент Си Дзинпин. 

" Днес стана известно, че Англия, посредством устата на заместник-началника на Министерството на защитата на тази страна, разгласи освен доставката на танкове за Украйна, само че и снаряди с смесен уран. Искам да отбележа, че в случай че всичко това се случи, Русия ще би трябвало да реагира по съответния метод. Имам поради, че груповият Запад към този момент стартира да употребява оръжия с нуклеарен съставен елемент “, сподели Путин.

Според Международната организация за атомна сила обедненият уран се употребява в муниции, предопределени за продупчване на ризница, защото става по-остър при удар за. Той е доста по-малко радиоактивен от естествения уран.

Говорител на английското министерство на защитата уточни, че английската войска употребява обеднен уран в своите бронебойни снаряди " от десетилетия " и това е " общоприет съставен елемент ", който няма нищо общо с нуклеарните оръжия или качества. 

" Русия знае това, само че съзнателно се пробва да дезинформира ", безапелационни са от Лондон, представени от CNN.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР