Такова нахлуване в личното пространство е недопустимо. Тази снимка означава

...
Такова нахлуване в личното пространство е недопустимо. Тази снимка означава
Коментари Харесай

Президентът за снимките на Борисов: Такова нахлуване в личното пространство е недопустимо. Това означава риск за живота на премиера

„ Такова навлизане в персоналното пространство е неприемливо. Тази фотография значи риск за живота на премиера. В ход е служебна инспекция, която би трябвало да откри всички обстоятелства ”. Това съобщи президентът Румен Радев във връзка фотосите от спалнята на премиера Бойко Борисов. 

„ Управлявал съм и аероплан, управлявал съм и дрон. Не мога да пояснявам всичко изречено от господин Борисов, тъй като, за разлика от него, моята фикция въпреки всичко има някакви граници ", сподели още той. 

По думите му предварителните избори и служебното държавно управление не ги дефинира той. „ Никога не съм изразявал предпочитание за служебно държавно управление ”, съобщи още президентът Радев.

И добави: „ В момента най-важното е възобновяване на доверието в обществото. Това е допустимо единствено посредством истината. От това зависи бъдещето ни като правова страна, само че съществена роля тук има прокуратурата за следствието на изтеглите аудиозапис и фотоси ”.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР