Такова изявление е направил професор Валерий Чудинов, който от самото

...
Такова изявление е направил професор Валерий Чудинов, който от самото
Коментари Харесай

Сензационно! Погребаният в саркофаг славянски магьосник Радомир е готов да се събуди

Такова изказване е направил професор Валерий Чудинов, който през цялото време е бил участник в проучването на тази удивителна находка - саркофага с нетленното тяло на славянския вълшебник Радомир. Съобщението за това, че археолозите в Иран са разкрили неповторима гробница с тялото на магьосника Радомир, се появи преди 9 години. Новината беше шокираща за целия теоретичен свят заради обстоятелството, че тялото на планове вълшебник си оставало нетленно като запазвало биологична интензивност и то в случай, че Радомир починал преди повече от хиляда години.

Тялото на Радомир е открито напълно инцидентно - по време на строителни действия. Работниците се натъкнали на руините на античен храм, в който имало три саркофага. В един от тях бил заровен магьосникът Радомир. В непосредственост до тялото в саркофага археолозите са разкрили антични книги, неповторима карта на славянските земи и златни статуетки.

Според думите на доктора на философските науки Валерий Чудинов, тялото на магьосника се намира в етап на анабиоза (състояние на съвсем цялостно, само че обратимо преустановяване на виталната активност. От него огранизмът може да излезе при избрани условия и да се върне към натоварен живот) и по тази причина той може да се пробуди във всяка една минута и да стане от мястото на своето краткотрайно " изгнание ".

Защо учените считат, че славянският вълшебник е подготвен да се разсъни? В този свят нищо не става инцидентно, тъкмо в този момент настъпват трагични и сериозни времена, когато всичко в света може да се промени съществено. А съгласно легендата, светът ще стане по-добър, откакто се разсънят 4 антични магьосници, намиращи се в продължение на епохи в анабиоза, написа esoreiter.ru. И магьосникът Радомир е един от тях. Където са останалите, ние не знаем, само че това даже не е изключително значимо: всичко ще се извърши когато би трябвало и по метод, постановен от небесата, приключва изданието.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР