Тъкмо мнозина си помислиха, че Рачков най-накрая си е намерил

...
Тъкмо мнозина си помислиха, че Рачков най-накрая си е намерил
Коментари Харесай

Звездна бомба! Красавицата Камелия срина Рачков с признание: Случилото се ми навреди

Тъкмо мнозина си помислиха, че Рачков най-сетне си е намерил подобаваща жена и хоп, става известно, че тя му е единствено другарка. Между другарството и любовта обаче, има единствено една крачка нормално, както е общоизвестно.
„ Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме само другари “. Това разгласи 39-годишната хубавица Камелия Андонова, която от няколко седмици е спрягана като публична половинка на комика. По думите й двамата с артиста са близки повече от година, само че нямат персонални връзки.
Слуховете, че точно Камелия е настоящата жена до Рачков, плъзнаха, откакто двамата се появиха дружно на празненство в известния клуб „ Хасиенда “ в курорта Лозенец, а фотографите на заведението не пропуснаха да ги щракнат по какъв начин интимничат. Кадрите бързо обиколиха медиите.
Самият Рачков също бил гневен, откакто фотосите се популяризирали и бил уверен, че това се случва целеустремено от притежателя на заведението, за реклама. В реалност артистът бил в заведението в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта.
Рачков бил за няколко дни на море там и й предложил да излязат на вечеря, само че не като гаджета, а като другари и сътрудници, написа „ Уикенд “. Двамата, както към този момент стана ясно, са работили дружно в последния сезон на „ Като две капки вода “, където 39-годишната Камелия се занимавала със стайлинга и избирала облеклата на водещите и журито.
Близки до хубавицата се кълнат, че „ Двамата са близки другари. Камелия се познава добре и с досегашната му другарка Анита, също така има друга връзка сега и тези клюки й навредиха “, гласи още изданието.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР