Тъкмо когато си помислихме, че технологиите вече трудно могат да

...
Тъкмо когато си помислихме, че технологиите вече трудно могат да
Коментари Харесай

Ватикана пуска “умна молитвена броеница, която следи молитвите ни

Тъкмо когато си помислихме, че технологиите към този момент мъчно могат да ни изненадат, католическата черква реши да ни покаже, че към момента има какво да забележим.

Тази седмица Ватикана показа първата " интелигентна " молитвена броеница, основана особено за да приобщи повече младежи към религията и да им помогне да се молят вярно.

Джаджата се споделя eRosary и съставлява черна броеница с 10 топчета, по средата на които има и кръст с внедрени в него няколко датчика.
 Снимка 448395

eRosary се задейства, когато датчиците в кръста отчетат, че ръката ни разказва четирите точки за кръстене, което от своя страна задейства мобилното приложение за iOS и Android, с което е обвързвана броеницата.
 Снимка 448394

Приложението може да ни даде упътвания за общо три типа молебствия и също по този начин съхранява информация за това какъв брой постоянно и по какъв начин организираме молитвения си развой.

Така с времето по-лесно можем да следим какъв брой положителни християни сме и да научаваме новите молебствия, с които приложението от време на време се обновява.
 Снимка 448396

На това му споделяме съвременно християнство.

Гривната е създадена от поделение на компанията Acer и се продава на " християнската " цена от 110 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР