Тъкмо когато си мислехме, че вече нищо ново не може

...
Тъкмо когато си мислехме, че вече нищо ново не може
Коментари Харесай

„Сгъваема“ смартфон революция от Samsung

Тъкмо когато си мислехме, че към този момент нищо ново не може да ни изненада във връзка с дизайна на смарт телефоните, се появи страхотна изненада от Samsung и революционния модел Galaxy Z Flip .

Представен публично на света в средата на февруари, Galaxy Z Flip съставлява същинска гражданска война във формата и дизайна, идвайки с патентованото Ултра фино стъкло (UTG) на Samsung.

Предизвикателен, моден и необикновено хубав, Galaxy Z Flip хваща погледите незабавно, щом се появи измежду аудитория. Новото украшение на Samsung разполага с първото по рода си сгъваемо стъкло, което разрешава да бъде прегънат на две единствено с едно придвижване. Смартфонът предлага нови благоприятни условия за снимане с най-високо качество, шерване и потребителско мобилно преживяване.

 Samsung Samsung

Революционната система за прегъване през екрана действа с помощта на новаторска Hideaway Hinge (скрита панта), с която придвижването е елементарно, и в това време - устойчиво. Смартфонът може да бъде разгънат под друг ъгъл – тъкмо като преносим компютър. И, да, това значи доста и качествени селфита, разкриващи повече елементи от заобикалящата ви среда, и то без даже да докосвате телефона.

Това обаче надалеч не е единственото преимущество на Galaxy Z Flip – когато е прегънат, той се събира в дланта или в джоба, а един път разпрострат, 6.7-инчовият Инфинити Flex екран зашеметява с ярки цветове и заоблени ъгли. Ултра тънкото стъкло на екрана и формата придават на новия смарт телефон грациозен и необикновено моден тип – невъобразим до момента при сгъваемите устройства. Samsung дава обещание това да е едвам първият от напълно новата категория Z Flip, с която компанията ще изненадва потребителите в идващите години.

Новостите не стопират дотук – за още по-завладяващо потребителско преживяване при шерване и гледане на наличие Samsung вкара за пръв път в собствен смарт телефон съответствие на екрана 21:9. А всички, които се тормозят всякога, когато отидат с новия си смарт телефон на плаж, към този момент могат да си отдъхнат: посредством системата със скрита панта е интегрирано още едно ново, още веднъж революционно решение на Samsung – тънките високотехнологични найлонови нишки отблъскват замърсяванията и праха, а устройството ви остава чисто, където и да го носите.

Какво още ни дава сгъваемият екран? Ами, представете си, че когато устройството е разгърнато, той автоматизирано се разделя на два 4-инчови екрана – това прави преглеждането на изображения, наличие и видеоклипове доста по-лесно и комфортно в горната половина на екрана, а ръководството им става посредством долната половина.

Камерата на устройството също заслужава висока оценка – Galaxy Z Flip може да бъде комплициран на маса или друга основа и да стои независимо действително отворен под всеки ъгъл, по този начин потребителят снима доста по-добри и качествени видеа и фотоси. Статични или в придвижване, на блестящо слънце или в тъмна нощ, освен това без мълния – това към този момент не е проблем, а въпрос на избор!

Трябва да споменем и опцията за висококачествени селфита с една ръка и то от главната камера, без устройството да бъде отваряно, както и снимането във формат 16:9 – идеалното съответствие за шерване в обществените мрежи.

И в случай че се притеснявате дали няма да изпуснете повикване или нотификация, когато смарт телефонът е затворен – такава заплаха няма! Независимо дали Galaxy Z Flip е затворен, стои изправен или отворен, най-важните известия са забележими с един взор. Когато е затворен, датата, часът и положението на батерията са забележими върху компактния екран на капака, както и известията за разнообразни функционалности.

Батерията, несъмнено, също е впечатляваща – смарт телефонът идва с усъвършенствана система с двойна батерия с повече сила, без да заема повече място. Към това прибавяме кабелно или безжично бързо зареждане, плюс Wireless PowerShare, с помощта на които можете да зареждате безжично своите Galaxy Buds, Galaxy Watch или даже устройството на другар.

Сигурността е безапелационно обезпечена посредством софтуерното решение Samsung Knox – от чипа до софтуера. Galaxy Z Flip идва с пакет от услуги, които разрешават следене на здравния статус със Samsung Health, както и достъп до повече от 5000 умни продукта на Samsung и техни сътрудници посредством SmartThings.

И в случай че към този момент сте нетърпеливи да държите в ръцете си това същинско украшение, освен това в специфичен цвят, имайте поради, че Galaxy Z Flip към този момент може да бъде открит на българския пазар лимитирани бройки в „ Огледално лилаво “ и „ Огледално черно “.

Повече информация по отношение на Galaxy Z Flip можете да намерите на https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-flip/
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР