Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата

...
Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата
Коментари Харесай

Костадинов: Публична тайна е, че Алексей Петров беше свързан с ПП-ДБ

" Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с подправената вест за мислена връзка на " Възраждане " с мислени " съветски шпиони " в Англия и стана ясно, че в София е погубен Алексей Петров. Тук към този момент е налице нещо напълно друго - ставаме очевидци на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична загадка е, че Петров беше обвързван с ППДБ, а връзките му с лицето, известно като " Татко Петко ", бяха основа за опити за кадрувания в Министерство на вътрешните работи и службите. "

Това написа в профила си във Facebook водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Когато незаконни мутри като сегашните ръководещи от незаконната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се няма по какъв начин да не напомня и странното съвпадане сред идването на новия американски дипломат Мъртън (неслучайно към този момент всеобщо именуван Мъртъв) и неочакваните покушения против знакови незаконни мутри като Къро и в този момент Петров ", уточни Костадинов.

" Едно е ясно - без значение от това кой избива бандитите, мутренското държавно управление върна назад забравените мутренски години. Остава единствено да си зададем един финален въпрос - кой ще бъде идващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на страната, та какво остава за нашата пропаднала колониална територия ", акцентира Костадин Костадинов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР