Такива неща се случват често. Двама души се влюбват, започват

...
Такива неща се случват често. Двама души се влюбват, започват
Коментари Харесай

10 знака, че той скоро ще те зареже

Такива неща се случват постоянно. Двама души се влюбват, стартират да живеят дружно и може би даже се женят. Но с течение на времето нещо се трансформира. Самите връзки се трансформират. Поведението на сътрудниците се трансформира. Започвате да забелязвате неща, които първоначално не са имали изключително значение, само че в последна сметка доведоха до дълбока разлъка. 

Може би компликацията е, че забелязвате някои проблеми прекомерно късно. Ето за какво, в случай че видите и най-малките признаци на идно злополучие, по-добре е да обсъдите всичко с колегата си.

Има 10 знака, че вашият мъж е на път да си тръгне.

1. Той слага своите потребности пред вашите.

В ранните стадии на една връзка инстинктът споделя на мъжа да се преценява с потребностите на дамата ди него. Той прави това непринудено, като прави всичко допустимо да завоюва сърцето й.

2. Интимният ви живот бързо се утежнява.

Интимният живот не е единствено секс. Това също е връзка сред вас. Вашето тяло отделя хормони на любовта, което единствено построява взаимно доверие. Ако никой от вас няма физически или психически проблеми, сексът би трябвало да играе толкоз значима роля в една връзка, колкото фразата „ Обичам те “.

3. Той избира да е с приятелите си, а не с вас.
 Как понасят раздялата другите зодии Как понасят раздялата другите зодии
Овен Овните нормално нямат време за дълги и най-важното празни полемики. Те не понасят несигурността и не отсрочват раздялата с надежд...

Влюбените мъже избират да са множеството от времето със фамилията си, в сравнение с с приятелите си.

4. Той в никакъв случай не се съветва с вас за значими решения.

Той е станал толкоз „ самостоятелен “, че към този момент не желае вашето мнение и не се интересува от вашите усеща.

5. Дразните го, като „ провокирате “ кавги под минимален претекст.

Има огромна разлика сред човек, който обича да приказва за музика и храна, и някой, който наскърбява, унижава и се оплаква от теб и от обстоятелството, че го прави по насила.
 По какъв метод всяка зодия САМА унищожава любовната си връзка По какъв метод всяка зодия САМА унищожава любовната си връзка
Съзнателно или не от време на време сами прецакваме връзките си. Създаваме спорове, ревнуваме, подозираме, заяждаме се без причина и без да см...

6. Дори той признава, че заслужаваш най-хубавото.

Извинението „ заслужаваш най-хубавото “ звучи малко прекомерно клиширано в наши дни. Ако той в действителност те обича, тогава той би трябвало да е подготвен за смяна.

7. Вече не обсъждате съществени тематики.

Всякакви полемики освен стопираха, само че се сведоха до бизнес връзка. Не приказваш за съществени неща. През целия ден просто преговаряте един с различен.

8. Той към този момент не те почита.
 4-те дреболии, които могат да доведат до завършек на връзката 4-те дреболии, които могат да доведат до завършек на връзката
Любовта не е просто да обичаш, със сериозните взаимоотношения идват и уважението, компромисите, оценяването, съображението и редица дру...

Уважението е термометър на взаимоотношенията. Ако той е престанал да те почита (въпреки че те е боготворил при започване на връзката), значи е имало смяна в неговата персона.

9. Когато говорите, " бъдещето " наподобява доста мъгляво.

Той към този момент не ви вижда като част от своето бъдеще и по тази причина изцяло заобикаля да разисква тази тематика или споделя, че никой не знае какво ще стане в бъдеще.

10. Той отхвърля да прави компромис по време на спор.

Последният знак, че любовта си е отпътувала, е неналичието на съчувствие и цялостна прочувствена изолираност. Може даже да те ненавижда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР