Такива неща са недопустими, това е казал губернаторът на щата

...
Такива неща са недопустими, това е казал губернаторът на щата
Коментари Харесай

Юдейска сватба със 7000 гости напук на карантината в Ню Йорк вбеси Америка ВИДЕО

Такива неща са неприемливи, това е споделил губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомo. Управникът е коментирал видео, публикувано в международната мрежа. На фрагментите се е виждало по какъв начин в синагога в най-големия американски града се е провела всеобща женитба.

Записът е документирал по какъв начин към 7000 почитатели на консервативно течение в юдаизма честват встъпването в брак на родственик на равина на храма "Йетев Лев " Аарон Тайтелман в Бруклин. "Всички присъстващи са били без маски и не са спазвали никаква отдалеченост ".

Издания от Съединени американски щати са показали, че подготовката за огромната юдейска женитба е била осъществявана в цялостна загадка. Според таблоида "Ню Йорк дейли бийст ", представен от Българска телеграфна агенция, уредниците на тържеството са комуникирали с елементарни мобилни телефони и са употребявали идиш (език, непосредствен до немския и употребен от евреи и техни потомци от Западна, Централна Европа, Русия, Украйна и Беларус).

"Не обелвайте и дума пред хора с власт и лешоядите от пресата ", това е гласяло текстово известие сватбари, представено от Бъзфийд.

"Най-вероятно до разкритието се стигнал откакто участник в тържеството е снимал женитба и пуснал фрагментите в интернет. Видеото е станало налично до медии, които са го разгласили и то е било забелязано от Куомо ", допусна "Бъзфийд ".

"Щатът ни е прочут с религиозната си приемливост. Такива дейности обаче са неприемливи. Те намерено заплашват здравето и живота на хората ", е споделил губернаторът. Той е призовал съответните органи да се сезират, да издирят нарушителите и да ги подведат под отговорност.

Властите в щата Ню Йорк за ограничение на разпространяване на коронавирусната зараза са наредили религиозните церемонии на закрито да се организират до 50 % от потенциала на помещението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР