Такива кметове като Георги Стаменов трябват на район „Централен” в

...
Такива кметове като Георги Стаменов трябват на район „Централен” в
Коментари Харесай

Жители на ул. „Стойчо Мушанов” в Пловдив: Такива районни кметове като Георги Стаменов са ни нужни

Такива кметове като Георги Стаменов трябват на регион „ Централен” в Пловдив - каквито обещания е дал през първия си мандат, ги е извършил.

Това обявиха жителите на ул. „ Стойчо Мушанов” № 49-57 във връзка поетия и изпълнен ангажимент на претендента на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Централен” да благоустрои междублоковото пространство. Сред присъстващите бе и националният представител от ГЕРБ Спас Гърневски.

Живеещите посрещнаха Георги Стаменов с прясно изпечена питка в символ на признателност, че е съдействал по тази причина градинката пред блока им, която била превърната в бунище, да наподобява като райско кътче.

Спас Гърневски бе безапелационен, че Георги Стаменов откликва на проблемите на хората когато и да е и постоянно съблюдава дадената дума. Депутатът подсети на съкварталците си по какъв начин години наред са чакали да им подрежат дърветата, чиито клони са влизали в прозорците им.

„ Преди година господин Стаменов сподели, че ще го направи и на третия ден пристигнаха и свършиха работата”, уточни националният представител.

Жителите на ул. „ Стойчо Мушанов” описаха, че от градинката, която сега е красива като пролетна картичка с новите рози, туя и други насаждения, са изнесени 4 камиона със остарели плочки, камъни и боклук. Тази година пък тротоарите в зоната са ремонтирани по Оперативна програма ”Региони в растеж”. Участъците, които не са били рехабилитирани, са довършени със средства от бюджета на община Пловдив, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Централен” Георги Стаменов изясни, че след главното разчистване целеустремено е бил изчакан есеннияt интервал, с цел да се захване растителността. После той и Спас Гърневски посадиха туя в новата градинка.

„ Обновяването на пространството тук е част от политиката на администрацията на ”Централен” за увеличение на зелените площи и възобновяване на междублоковите пространства”, добави претендентът за кмет на региона.

Той даде обещание, че през пролетта ще бъде сменено осветлението в зоната и ще бъде преасфалтиран паркинга в зоната, а в непосредствена непосредственост ще бъде построен нов парк.

„ От все сърце ти искам целият регион до края на идващия ти мандат да наподобява по този начин”, обърна се към Георги Стаменов националният представител Спас Гърневски и прикани хората да поддържат ГЕРБ на изборите на 27 октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР